Qigong instructeur opleiding

De Qigong instructeur opleiding is een unieke opleiding in Nederland. Qigong instructeur worden is meer dan het aanleren van Qigong vormen. Het gaat er ook om dat je als persoon fysiek, mentaal, emotioneel en professioneel groeit. Daarom bestaat de Qigong groep maar uit max. tien studenten zodat iedere student maximale aandacht krijgt.

Voor wie is de Qigong instructeur opleiding bedoeld?
De Qigong instructeur opleiding is bedoeld voor iedereen die les wil geven in Qigong en voor iedere professional die cliënten helpt met fysieke en/of mentale klachten. Qigong gebruik je dan in een professionele zetting, voortvloeiende uit het beroep waarin je werkzaam bent.
Beroepen waar je Qigong kunt integreren zijn o.a.:
Acupuncturisten
Shiatsu en Tuina therapeuten
(Stress) coaches en
Counselors
Mindfulness trainers
Yoga en Do-in docenten
Psychologen
Docenten en instructeurs in krijgskunsten
Hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg

Peronal trainers

Vooropleiding:
Aan de Qigong instructeur opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Motivatie, interesse en aan jezelf willen werken zijn voor deze Qigong opleiding belangrijk.

Toelatingseisen:
• Minimaal 25 jaar
• Een VOG. Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een verklaring waaruit blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving.
• Een toelatingsgesprek
Het toelatingsgesprek geeft jou de gelegenheid om inzicht te krijgen in de manier van lesgeven en opleidingsvisie van het ISBC, ook zijn we benieuwd naar wat jou inspireert om de Qigong instructeursopleiding te volgen. Het toelatingsgesprek is gratis en vrijblijvend.


Groep
2018-2019
Zondag van 10:00 tot 17:00.
9-23 september 2018
7-14 oktober 2018
4-18 november 2018
2-16 december 2018
13-27 januari 2019
10-17 februari 2019
10-24 maart 2019
7-14 april 2019

Wat wordt er van de student verwacht ?
Er wordt van de student een actieve bijdrage gevraagd. Dat betekent thuis oefenen en trainen om de diverse Qigong vormen, technieken en theorie te beheersen.

Wat Krijg je?
100 uur aan lesuren incl. 4 uur privéles
Syllabus
E-mail en telefonische begeleiding
Koffie, thee en versnaperingen.

Examen:
Om je te certificeren moet je een theorie en een praktijkexamen afleggen. Aan het eind van het examen hoor je of je geslaagd bent. Ben je geslaagd en heb je voldaan aan de betalingsverplichting en 
minimale 80% van de lessen hebt gevolgd, dan ontvang je het certificaat Qigong instructeur dat toegang geeft tot de instructeursopleiding level 1.

Accreditatie:
De Qigong instructeursopleiding is geaccrediteerd door de stichting KTNO en de beroepsvereniging Batc,
VBAG, NVST en LVNG.
qigong instructeur opleiding accreditatie   batc beroepsvereniging  beroepsvereniging batc geacrediteerd Geaccrediteerd beroepsvereniging LVNG nvst_beroepsvereniging

Investering:
€ 1995,- incl. 21% btw.
De belasting betaald mee aan je opleiding. Meer info klik hier.

Opleidingsplaats:
Den Haag